De Vitale Ondernemer

Een vitale onderneming die nu én in de toekomst impact kan maken, begint bij jou.

Hét gezondheidsprogramma voor mannelijke 30+ ondernemers in Zuid-Nederland. Niet uitsluitend een energiek, soepel en krachtig lichaam, maar tevens een kalm en creatief brein, meer effectiviteit EN dagelijkse voldoening.

Juist NU

Tijdens dit programma ‘beweeg’ je onder begeleiding van gezondheidswetenschapper en expert trainer Drs. Niko Sati Nikolic naar krachtige nieuwe, maar vooral duurzame en effectieve structuren die fundamenteel zijn voor ongekende niveaus van vitaliteit en performance.   Uiteraard gegrond in de meest recente wetenschappelijke inzichten en vanuit verschillende disciplines. De transformatie die je doormaakt is gebaseerd op de integrale Invictus Methodiek en Niko’s ‘HealthX2 systeem‘. Je ontwikkelt competenties en integreert strategieën m.b.t. de volgende pijlers:

 • Mentale en emotionele weerbaarheid: om afleiding te elimineren, creativiteit te bevorderen en om met kalmte en helderheid in onverwachte alsook complexe situaties te handelen. Ook zul je zelf kennis rondom belemmerende overtuigingen opdoen alsook een ‘groei mindset’ cultiveren.
 • Authentieke decompressie en slaap: om herstel te optimaliseren zodat je duurzame impact kunt maken zonder jezelf af te branden.
 • Lichamelijke beweging: om fysieke aftakeling en spierspanning te verminderen, alsook fysieke vrijheid te bevorderen. Niet alleen kracht, maar ook souplesse en creativiteit
 • Intentionele brandstof: om ontstekingswaardes te verlagen, je energielevels te verhogen en excessief gewicht te elimineren op een tijds efficiënte manier.

Met het bewezen effectieve en duurzame ‘HealthX2 systeem’ lukt het wel. Samenvattend zul je gedurende het ‘Invictus Vitale Ondernemer programma’ transformatieve gezondheids- en prestatiebevorderende principes/ strategieën leren en implementeren die fundamenteel zijn om naar ongekend hoge niveau’s van vitaliteit te ‘bewegen’. Belangrijk nu, maar des te essentiëler naar mate jij ouder wordt.

Herken jij jezelf in het volgende:

 • Je energielevels schieten tekort voor je aspiraties
 • Je ervaart een toenemende vermoeidheid
 • Je bent snel geïrriteerd, afgeleid en reactief
 • Je bent vaak rusteloos en staat altijd aan. Je kunt maar moeilijk afschakelen
 • Je ervaart in toenemende mate fysieke pijntjes/stijfheid
 • Spiermassa neemt sneller af dan je lief is, terwijl het buikje zich gestaag doorontwikkelt
 • Creatieve ingevingen worden alsmaar schaarser 
 • Libido neemt af en je raakt steeds sneller buiten adem. Herstel duurt minuten

Langetermijn gevolgen:

Wanneer je hier niet mee aan de slag gaat en van vitaliteit geen prioriteit maakt, zal dit leiden tot:

 • Afname van (veer)kracht, bewegingsvrijheid en aanpassingsvermogen
 • Een extreem verhoogde kans op chronische burn-outs, depressies en de grote welvaartsziektes 
 • Het missen van professionele kansen voor duurzame impact/groei
 • Verslechterde relaties, zowel zakelijk als privé

Waarom je NU in actie moet komen

Hoe eerder gezondheid en de juiste zelfzorg prioriteit worden, hoe sneller jij de shift naar een vitaler, impactvoller en enerverender leven kunt maken. Dit heeft directe invloed op hoe je je bedrijf/afdeling leidt en de groei die je kunt realiseren. Er zijn altijd excuses om niet te doen waarvan je eigenlijk wél weet dat je het moet doen. Perfecte omstandigenheden zijn natuurlijk een illusie. MAAR als drukke ondernemer heb je wel een systeem nodig dat zelf-sabotage voorkomt, efficiënt en duurzaam effectief is. Klaar om dat systeem in jouw leven te integeren en nú in actie te komen? 

Wat je concreet kunt verwachten

 • Het programma begint wanneer jij dat wilt. Het programma is individueel en specifiek toegespitst op jouw unieke situatie, capaciteit en beschikbaarheid. Effecten zijn met consistente toewijding al goed merkbaar na 8-14  weken. Voor echte integratie en diepe transformatie moet je echter uitgaan van 5 tot 9 maanden. Om de kwaliteit te waarborgen en zelf ruimte te hebben voor beoefening werkt Niko uitsluitend met 5 cliënten tegelijkertijd. 
 • Wekelijkse 25 minuten online coaching call op de vlakken habit building, mindset en discipline. Ook worden verkenningsopdrachten hier besproken.
 • Wekelijkse 60 minuten individuele multidimensionale fysieke training van de hoogste kwaliteit in een unieke privé setting. Hier ontwikkel je fysieke vaardigheden zoals lichamelijk bewustzijn, kracht, mobiliteit, cardiovasculaire capaciteit, coördinatie etc. Maar ook het leren van nieuwe motorische vaardigheden en spelvormen komen hier aan de orde die ontzettend potent zijn voor lichaam en geest. 
 • Verschillende kwantitatieve metingen gedurende het traject InBody scans, persoonlijkheidstest, etc).
 • Toegang tot de app voor o.a. het bijhouden van jouw nieuwe dagelijkse gewoontes, solo (micro)trainingen/oefeningen, etc.
 • De meest effectieve vormgeving voor jouw unieke context en agenda als ondernemer. 

Samengevat; met consistente toewijding naar jezelf en dit programma kun je de volgende effecten verwachten:

 • Verbeterde cognitieve vaardigheden (focus, creativiteit, besluitvorming, etc.)
 • Grotere zelfbeheersing en emotionele-regulatie
 • Sterk verlaagde chronische stress en lichamelijke spanningen
 • Verbeterde weerbaarheid (fysiek, mentaal en emotioneel) en immuunfunctie
 • Verbeterde lichaamssamenstelling, kracht, mobiliteit, cardiovasculaire functie en fysieke vrijheid
 • Optimale work-life balance (tijds-, energie-, en prioriteit management)
 • Versterkte verbinding en krachtigere relaties; zowel privé als professioneel 
 • Verhoogde zelfkennis (belemmerende overtuigingen, sterke en zwakke punten, competenties en grenzen)
 • Concrete inzichten in hoe de meest essentiële strategieën te blijven gebruiken gedurende de rest van je leven
 • Een persoonlijk terugval preventieplan zodat je niet vervalt in oude patronen

Alle bovenstaande elementen zijn absoluut fundamenteel om zowel persoonlijk als zakelijk duurzaam impact en groei te kunnen realiseren zonder roofbouw op jezelf te plegen.

“The best investment you can make is an investment in yourself. The more you (un)learn, the more you’ll earn.” - Warren Buffet

De tijdsinvestering die vereist is om het ‘Invictus Vitale Ondernemer Programma’ proces effectief en transformatief te laten zijn is ongeveer 3-4 uur per week (zowel fysiek, online als thuis). Daarnaast ga je daadwerkelijk meer vrije tijd creëren omdat je efficiënter wordt in het uitvoeren/uitbesteden van taken en natuurlijk het elimineren van afleidingen!

De financiële investering is afhankelijk van het format (online-only of met 1 of 2 fysieke sessies per week alsook totale toewijding in maanden). 

 

Ik heb bijna 10 maanden met Niko samengewerkt en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als tegen het einde van onze samenwerking. Niet alleen dat, ik ben ook een stuk atletischer en scherper geworden op de tennisbaan. Spiermassa erbij en slechte gewoontes geleidelijk kunnen elimineren. Niko introduceert je niet alleen maar stapsgewijs aan verschillende sleutelprincipes, hij legt ook duidelijk uit waarom dit zo essentieel is naarmate we ouder worden. Ongekend goede investering geweest. 

Greg Beudeker

CEO DECO Bonaire

I was looking to enhance my athletic performance and overall health through a tailored 4 month program with Niko. It exceeded my expectations! Not only is Niko extremely knowledgeable, he delivers everything in a way that guarantees sustainable success. My focus improved, physical freedom and recovery, coordination as well as my overall daily structure. Also my degree of moment to moment awareness transformed. Can’t recommend enough!

Carlos Coste

Entrepreneur and former word record freediver

Ruim een jaar geleden was ik op zoek naar hulp om een betere balans te vinden tussen mijn persoonlijke en zakelijke leven. Die hulp vond ik bij Invictus Coaching.

Toby creëert een veilige omgeving en neemt de tijd om te luisteren naar mijn verhaal, maar stelt ook indringende vragen om verder door te dringen tot de kern van het probleem. Stap voor stap leert hij me andere routines en gedragingen te ontdekken en toe te passen. Dankzij de bijkomende focus op bewegen en krachttraining ben ik ook fysiek sterker en fitter dan ik ooit ben geweest.

Dankzij Toby’s betrokkenheid en vakkundigheid zijn onze sessies zijn vaak confronterend, maar ook inspirerend, en dragen bij tot een groter zelfvertrouwen en een beter inzicht in hoe ik me professioneel verder wil ontwikkelen.

Els Verhoeven

Sales Director, Europe, Middle East and Africa Security Products, Johnson Controls

De hamvraag is nu dus: kies jij in 2024 voor meer van hetzelfde of gaat het een jaar worden van ongekende groei en doorbraak?
Groei en doorbraak op het gebied van je vitaliteit, prestatie, impact, relaties en missie. Als dit je aspiratie is dien je één alles bepalende beslissing te maken: ben je bereid om te doen wat nodig is? Lees dit nog een keer, want indien dit niet geval is krijg je gewoon meer van hetzelfde. Transformerende niveau’s van vitaliteit, performance en voldoening vereisen consistente, intentionele (non)acties.

Ben jij ook een mannelijke 30+ ondernemer in Zuid-Nederland die klaar is voor een absolute transformatie? Nu met gratis ‘HealthX2 check’ en trial sessie om te beoordelen of wij een match zijn.