Testimonials

Hieronder enkele testimonials van klanten die langdurige trajecten bij mij volgen of gevolgd hebben.

In oktober 2021 besloot ik na jaren van trainen in de sportschool mijn gezondheid, kracht en fysiek naar het volgende level te brengen. Daar wilde ik de juiste ondersteuning bij en kwam uit bij Toby Gijzen van Invictus Coaching. Toby is gedreven, kundig en zeer gecommitteerd op het gewenste resultaat. Met zijn uitstekende kennis van lichaam, geest en voeding wist hij het juiste programma te bouwen en me naar een heel nieuw level te begeleiden.

Bedankt Toby, zonder jou was dit nooit gelukt!

Rachid Schmitz

CEO Straight-Line Leadership

Toby luistert echt naar je, ook tussen de regels door, en acteert daarop, zonder betuttelend te zijn! Je houdt zelf ALTIJD de regie .

Of het nou om lifestyle of trainingsadvies gaat. De insteek is altijd integraal en gericht op hoe het voor jou het beste werkt. Fysiek sterker worden doet ook mentaal iets met je. Een win-win wat mij betreft.

Annemiek Evers-Ubachs

MSc. senior docent Business Studies Zuyd Hogeschool

Ruim een jaar geleden was ik op zoek naar hulp om een betere balans te vinden tussen mijn persoonlijke en zakelijke leven. Die hulp vond ik bij Invictus Coaching.

Toby creëert een veilige omgeving en neemt de tijd om te luisteren naar mijn verhaal, maar stelt ook indringende vragen om verder door te dringen tot de kern van het probleem. Stap voor stap leert hij me andere routines en gedragingen te ontdekken en toe te passen. Dankzij de bijkomende focus op bewegen en krachttraining ben ik ook fysiek sterker en fitter dan ik ooit ben geweest.

Dankzij Toby’s betrokkenheid en vakkundigheid zijn onze sessies zijn vaak confronterend, maar ook inspirerend, en dragen bij tot een groter zelfvertrouwen en een beter inzicht in hoe ik me professioneel verder wil ontwikkelen.

Els Verhoeven

Sales Director, Europe, Middle East and Africa Security Products, Johnson Controls

Dankzij de coaching bij Toby heb ik me beseft dat de juiste mindset allesbepalend is. Ook heeft hij inzichten gegeven hoe je die juiste mindset kunt aanmeten.

Over de impact van slaap en stress op herstel en algehele gemoedstoestand heb ik veel geleerd en weten toe te passen. Met merkbare resultaten.

Linda Wolters

Business owner

Voordat ik met mijn trainingen bij Toby begon had ik geen idee wat ik moest verwachten. Het was al ruime tijd geleden dat ik actief met sport bezig was. Het was altijd vrijheid blijheid want er zat immers geen druk achter. Bij Toby is dat anders . Hij staat op de afgesproken tijd voor me klaar met een passend trainingsschema en geeft me daarnaast inzicht in stress- en slaapmanagement en betere voedingsgewoonten. Af en toe denk ik wel eens ‘waar ben ik aan begonnen’ wanneer ik ‘s ochtends om 6 uur naast mijn bed sta. Als hij niet zo enthousiast zou zijn, dan was de drive om te gaan trainen wellicht niet zo groot als nu het geval is. Iedere keer weer een voldaan gevoel en een mooi begin van de dag.

Jean van Birgelen

Eigenaar Van Birgelen Assurantiën BV

Meld je aan voor een gratis intake

Ben jij een zakelijke performer, vul dan het formulier in op de contactpagina en wij nemen spoedig contact met je op.

"Change is hard at first, messy in the middle, and gorgeous at the end "