Invictus Vitale Leider Seminar

Krachtige inzichten met betrekking tot (persoonlijk) leiderschap en vitaliteit.

🚀 Waarom het Invictus Vitale Leiderschap Seminar?

Tegenwoordig is het de norm om veelal toe te geven aan verkeerde prikkels en gewoontes wat betreft gezondheid. De kosten daarvan zijn onmiskenbaar. Er is een explosieve groei van metabole en mentale ziektes, relatieproblemen, scheidingen en in een steeds drukker wordende maatschappij raken we steeds geïsoleerder en ongelukkiger. We verliezen steeds meer de connectie met onze naasten en onszelf. Natuurlijk brengt dit eveneens onwenselijke consequenties met zich mee wat betreft professionele impact en groei. 

🌟 Wordt een vitale leider

🧠 Besef jij ook dat het anders moet?

Tijdens het seminar gaan we je concrete inzichten en tools geven die je helpen om de discipline te ontwikkelen om vanuit persoonlijk leiderschap een flinke vitaliteitsslag te maken. We helpen je een Invictus (=onoverwinnelijk) mindset te creëren die je laat doen wat je moet doen wanneer het nodig is.

Waarom deelnemen aan ons seminar?

Transformeer je Mindset: Leer hoe je je denkwijze kunt versterken en obstakels kunt overwinnen. We helpen je bij het ontwikkelen van een mindset voor succes.

😴 Verbeter je Slaap: Ontdek bewezen technieken om je slaapkwaliteit te verbeteren, zodat je elke dag energiek en gefocust kunt beginnen.

💪 Bouw Krachtige Gewoontes op: Krijg inzicht in het proces van gewoonte-ontwikkeling en pas deze kennis toe om positieve veranderingen te creëren.

🧘 Optimaliseer Stressmanagement: Leer strategieën om stress te verminderen en emotionele balans te behouden, zelfs in uitdagende situaties. 

 Voor wie?

Dit seminar is onmisbaar voor zakelijke leiders die op hoog niveau wil excellereren. Ben jij een business owner, (senior)manager of CEO dan is dit seminar voor jou. We leren je de fundamentals van persoonlijk leiderschap en vitaliteit zodat je efficiënter en productiever te werk kunt gaan. Je versterkt je relaties op zakelijk en privé vlak om  je Invictus leven te creëren. Het alles-in-één-leven dat altijd net buiten handbereik lag.

📅 Evenement Details

 Datum: Zaterdag 13 en 20 januari

 Locatie: Invictus HQ te Melick

Tijd: 10.30u – 12.00u

🚀 De investering

En nu het mooiste nieuws: dit seminar vraagt enkel een tijdsinvestering van 2 uur, er is geen financiële investering nodig. Over een onweerstaanbaar aanbod gesproken!

🌈 Word een Invictus Vitale Leider en omarm de kracht van vitaliteit, discipline en persoonlijk leiderschap! 

 

Meld je vandaag aan en verander de manier waarop je onderneemt!

Ben je klaar met het maken van excuses en bereid om je belemmerende gedachten en patronen aan te pakken. Schrijf je dan in voor het seminar.

Ik wil erbij zijn!

Meld je aan voor het seminar

"Om anderen effectief te kunnen leiden is het cruciaal om bij jezelf te beginnen"

Om te worden wat je nog nooit bent geweest, moet je doen wat je nog nooit hebt gedaan.

 

#InvictusMindset

Toby Gijzen

Oprichter van Invictus

Toby is de oprichter van Invictus, slaapexpert en meervoudig gecertificeerd personal trainer en performance coach. Tevens heeft hij een defensie achtergrond. Door zijn jarenlange ervaring in het werken met en leiden van teams heeft hij niet alleen sterke leiderschapskwaliteiten ontwikkeld, maar kan hij die ook effectief overdragen.

In tegenstelling tot veel andere performance coaches vindt Toby “balans” geen vies woord. Er wordt weleens vergeten dat je niet alleen een commitment naar je onderneming of werkgever hebt, maar ook naar jezelf, je gezin en naasten. D.m.v. de pijlers kernidentiteit en mindset, slaap, bewegen en habit building wordt in de coaching van Toby doelgericht toegewerkt naar sterke (persoonlijk) leiderschapskwaliteiten en een gezonde work-life balans, een alles-in-één-leven.

 “Door het optimaliseren van je mentale, emotionele en fysieke weerbaarheid word je efficiënt, bewust en productief op alle vlakken van je leven. Excelleren in het maken van connecties en het in stand houden van krachtige relaties en commitments, zowel zakelijk als privé.” – Toby

Drs. Niko Sati Nikolić

De afgelopen 7 jaar heeft Niko primair in Caribisch Nederland gewoond. Daar ondersteunde hij met zijn unieke aanpak professionele teams rondom het bevorderen van teamcultuur/cohesie, prestatie en vitaliteit. Tevens heeft hij ondernemers, alsook enkele topsporters persoonlijk begeleid, bijgedragen aan jeugdinitiatieven en consistent publieke evenementen georganiseerd. Niko heeft een achtergrond in gezondheidswetenschappen aan de universiteit van Maastricht en de sporthogeschool. Zijn expertise gebieden zijn verandermanagement op zowel individueel als team niveau, ‘bodymind’ integratie, interdisciplinaire bewegingseducatie met nadruk op de transformerende kracht van ‘spelvormen’, psychologie en preventieve leefstijl geneeskunde. Hij leeft echt wat hij overdraagt.

“Om te bewegen naar afwijkende niveaus van vitaliteit, professionele prestatie en voldoening, moet je het tegenovergestelde doen van wat de norm is” – Niko.

Wat andere cliënten zeggen over Invictus High Performance Coaching

Het coaching traject bij Toby van Invictus High Performance Coaching helpt me bij stellen van zakelijke én persoonlijke doelstellingen, en biedt praktische technieken en suggesties om deze te bereiken.

Concreet helpt Toby met het bepalen van mijn kernidentiteit, en het aanleren van de juiste growth mindset. Hierdoor word ik effectiever als persoon en als leider.
Dankzij mijn nieuwe leiderschapsstijl zie ik op korte termijn al duidelijk resultaat voor mezelf, mijn team en organisatie.

Ik heb er alle vertrouwen in dat ik gedurende de rest van het traject, maar ook na afloop, me ga blijven ontwikkelen tot de integere en krachtige leider die ik wil zijn.

Els Verhoeven

Sales Director, Europe, Middle East and Africa Security Products, Johnson Controls

"Fysieke en mentale weerbaarheid "

"Krachtig leiderschap"

Al ruim 4 jaar was ik op zoek naar een voor mij juiste balans tussen werk en privé.
Een drukke, veeleisende baan naast een gezin met 2 jonge kinderen en nog tijd vinden voor sport bleef een grote uitdaging voor mij. Ik wist vaak wel wat ik moest veranderen maar de patronen doorbreken was erg moeilijk.

Dankzij mijn vrouw kwam ik in contact met Invictus High Performance Coaching. Voor mij een gouden zet. De combinatie van mentale weerbaarheid verbeteren en krachttraining was de sleutel voor mij. Dat maakt het aanbod van Toby ook uniek. Toby is een gepassioneerde high performance coach die je duidelijk maakt hoe belangrijk de relatie is tussen mind en body.

Door o.a. inzichten in slaap- en stress management heb ik de mogelijkheid gepakt niet alleen de juiste balans te vinden maar om grote stappen te maken in mijn persoonlijke groei zowel als manager maar ook als vader.
Soms confronterend maar uiteindelijk erg inspirerend. In één woord geweldig!

Maurice van Montfort

Senior Management bij ASML