Over ons

De filosofie

Iedereen kan zich een Invictus (= onoverwinnelijk) mindset aanmeten en daardoor met veel kracht, effectiviteit en voldoening door het leven ‘bewegen’. Deze kracht zorgt er niet alleen voor dat we impact kunnen maken op anderen maar ook sterk worden in persoonlijk leiderschap. Volgens Invictus is een kenmerk van krachtig persoonlijk leiderschap het hebben van een kernidentiteit waarin eigenschappen als integriteit, vitaliteit en discipline belangrijke kernwaarden zijn.

Toby Gijzen

Oprichter van Invictus

Toby is de oprichter van Invictus, slaapexpert en meervoudig gecertificeerd personal trainer en performance coach. Tevens heeft hij een defensie achtergrond. Door zijn jarenlange ervaring in het werken met en leiden van teams heeft hij niet alleen sterke leiderschapskwaliteiten ontwikkeld, maar kan hij die ook effectief overdragen.

In tegenstelling tot veel andere performance coaches vindt Toby “balans” geen vies woord. Er wordt weleens vergeten dat je niet alleen een commitment naar je onderneming of werkgever hebt, maar ook naar jezelf, je gezin en naasten. D.m.v. de pijlers kernidentiteit en mindset, slaap, bewegen en habit building wordt in de coaching van Toby doelgericht toegewerkt naar sterke (persoonlijk) leiderschapskwaliteiten en een gezonde work-life balans, een alles-in-één-leven.

 “Door het optimaliseren van je mentale, emotionele en fysieke weerbaarheid word je efficiënt, bewust en productief op alle vlakken van je leven. Excelleren in het maken van connecties en het in stand houden van krachtige relaties en commitments, zowel zakelijk als privé.” – Toby

Drs. Niko Sati Nikolić

De afgelopen 7 jaar heeft Niko primair in Caribisch Nederland gewoond. Daar ondersteunde hij met zijn unieke aanpak professionele teams rondom het bevorderen van teamcultuur/cohesie, prestatie en vitaliteit. Tevens heeft hij ondernemers, alsook enkele topsporters persoonlijk begeleid, bijgedragen aan jeugdinitiatieven en consistent publieke evenementen georganiseerd. Niko heeft een achtergrond in gezondheidswetenschappen aan de universiteit van Maastricht en de sporthogeschool. Zijn expertise gebieden zijn verandermanagement op zowel individueel als team niveau, ‘bodymind’ integratie, interdisciplinaire bewegingseducatie met nadruk op de transformerende kracht van ‘spelvormen’, psychologie en preventieve leefstijl geneeskunde. Hij leeft echt wat hij overdraagt.

“Om te bewegen naar afwijkende niveaus van vitaliteit, professionele prestatie en voldoening, moet je het tegenovergestelde doen van wat de norm is” – Niko.

Missie

Teams en leiders vitaler en weerbaarder maken. Maatschappijbreed willen wij ditzelfde creëren middels onze community programma’s (o.a. voor jeugd en senioren).

Visie

Een krachtige en veilige werkomgeving met vitale teams en leiders.

Strategie

Middels individuele en teamcoaching m.b.t. kernidentiteit, mindset, slaap, voeding en bewegen versterken we de emotionele, mentale en fysieke weerbaarheid zodat krachtige relaties en commitments in stand kunnen worden gehouden op zakelijk en persoonlijk vlak.