Invictus Vader Zoon Experience

Een vader en zoon ervaring die een diepe verbinding zal creëren.

Bij Invictus geloven we dat de band tussen vaders en zonen niet alleen van onschatbare waarde is, maar ook essentieel voor de groei en ontwikkeling van krachtige, verantwoordelijke mannen. In de hectische wereld van vandaag kan het soms een uitdaging zijn om die kostbare verbinding te behouden en de transitie van je zoon naar man soepel te begeleiden.

In een tijd waarin de druk en verwachtingen hoog zijn, voelen we de behoefte om de connectie tussen vaders en zoons te herstellen en te versterken. Het is niet alleen een verlangen naar sterke en duurzame relaties, maar ook een streven naar het ontwikkelen van leiderschap, verantwoordelijkheid en veerkracht in de volgende generatie.

Waarom deelnemen aan ons programma?

De “Invictus Vader-Zoon Experience” is ontworpen om deze behoeften te vervullen. We geloven dat het vaderschap niet alleen gaat over biologische banden, maar ook over het delen van ervaringen, waarden en levenslessen. Het is een reis die vaders en zoons samen aangaan, waarin ze samen leren en groeien.
Ons programma is een kans om de band te versterken, samen uitdagingen aan te gaan, en te ontdekken wat het betekent om een man te zijn in de moderne wereld. We bieden een unieke ervaring die vaders en zoons in staat stelt om samen te bloeien, hun persoonlijke grenzen te verleggen en de kracht in zichzelf en elkaar te ontdekken.
Waarom is het zo hard nodig om de verbinding terug te vinden en krachtige zonen op te voeden? Omdat de toekomst afhangt van sterke, evenwichtige mannen die in staat zijn om leiderschap te tonen, verantwoordelijkheid te dragen en relaties te koesteren. Het begint allemaal met de band tussen vaders en zoons, en wij zijn hier om je te helpen die band te versterken en te vieren.


 Doe mee en ontdek wat er mogelijk is wanneer vaders en zonen samen komen om te groeien, te leren en sterker te worden.

 Wat gaan jullie doen?

Tijdens dit 15 uur durende event worden jullie fysiek, mentaal en emotioneel uit de comortzone gehaald. Wat je o.a. kunt verwachten:

✅ Fysiek: uitdagende opdrachten die je dwingen samen te werken als vader/zoon team en je laten zien dat jullie meer kunnen dan jullie hadden gedacht

✅ Mentaal: jullie worden gecoacht in het creëren van een Invictus (onoverwinnelijke) mindset zodat jullie daadkrachtiger en als echte leiders door het leven kunnen gaan,

✅ Emotioneel: door middel van verantwoordelijkheid nemen voor de zaken die jullie beter hadden kunnen doen in het verleden en beter gaan doen in de toekomst, vinden jullie de diepe verbinding weer terug.

✅ We sluiten de dag af met een bbq en een ceremonie waarna de zonen toetreden tot de mannencirkel. Een mooi moment dat jullie niet meer zullen vergeten.

De Invictus Vader Zoon Experience is geen militaire bootcamp. De fysieke activiteiten zijn voor een ieder haalbaar ongeacht je fysieke (en mentale) conditie. Met een positieve mindset en de steun van je mededeelnemers zijn alle opdrachten voor een ieder goed uit te voeren.

Transformeer samen

Meld je aan voor het event

Vaders, jullie zijn één van 2 dingen voor jullie zoon: een voorbeeld of een waarschuwing!

Laat jij je zoon zien hoe een leven van voldoening, ambitie, passie en dienbaarheid eruit ziet of leef je een leven van middelmatigheid en spijt omdat je nooit je dromen hebt durven na te jagen?

 

Dit ben ik met mijn zoon Jamie. We hebben een goede band en besteden veel quality time met elkaar. Dit doe ik omdat ik wil dat hij een aantal zaken van me leert en begrijpt:
✅Zijn karakter is belangrijk
✅Het belang van je houden aan je woord
✅Het hebben van kernwaarden waar je naar leeft
✅Hoe hij een gentleman en een strijder moet zijn gedurende zijn levensreis
 

– Toby Gijzen – 

Oprichter Invictus

De zaken die ik mijn zoon probeer bij te brengen leert hij niet op school. Uiteraard is gedegen onderwijs belangrijk maar de echte voorname zaken in het leven moeten we onze kinderen zelf bijbrengen. Deze  zullen ook tijdens het programma aan bod komen.
Schoolonderwijs
✅Algemene kennis
✅Theoretische concepten
✅Formele evaluatie
✅Maatschappelijk keurslijf
✅Digitale afstomping
Vader zoon programma
✅Persoonlijke groei en identiteit
✅Praktische levensvaardigheden
✅Persoonlijke reflectie en groei
✅Autonomie en groeikeuzes
✅Emotionele intelligentie en verbondenheid

“It’s easier to build strong children than to repair broken men”

– Frederick Douglass –

Niet alleen een reis voor de zoons

Vaders , deze dag is voor jullie net zo voornaam als voor jullie zoons. Jullie zijn de leiders die het voorbeeld behoren te geven. De gids, de mentor in het leven van jullie zoons. Ook jullie zullen deze dag waardevolle inzichten krijgen op het gebied van persoonlijk leiderschap, eigenaarschap, communicatie en emotionele intelligentie.

Het evenement zal plaatsvinden bij Break Out Evenementen te Swalmen. Deze mooie lokatie in de natuur leent zich bij uitstek voor het creëren van verbinding krachtige inzichten.

📅Wanneer: zaterdag 30 maart 2024

🕰️ Tijd: 7.00u t/m 22.00u

📌Waar: Break Out Evenementen in Swalmen

🙋Leeftijd zoons: 12 t/m 15 jaar

Wat jullie deze dag krijgen:

✅Ontbijt, lunch, snacks

✅Barbeque

✅T-shirt

✅Herinnerings plaque

✅Hernieuwde verbinding als vader en zoon op een dieper level

Zoons: coaching in o.a. omgaan met groepsdruk, emotieregulatie, omgaan met tegenslagen

✅Vaders: waardevolle inzichten m.b.t. persoonlijk leiderschap

✅Onvergetelijke herinneringen

Investering: €799 per koppel

Beste vaders en zoons,

Welk geldbedrag kun je koppelen aan het terugvinden van connectie en het vinden van het pad naar persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap. Een ervaring  beleven die niet alleen jullie band versterkt, maar ook jullie leven voor altijd transformeert. Dat is precies wat de Invictus Vader Zoon Experience biedt – een onvergetelijke ervaring die veel verder gaat dan een gewoon uitje. En dit voor een investering van €799 per koppel.

Diepgaande verbondenheid: Tijdens ons programma beleven jullie samen activiteiten die jullie band versterken op manieren die jullie je nooit hadden kunnen voorstellen. Van uitdagende teamwork-oefeningen tot diepgaande gesprekken, jullie zullen een nieuwe, onbreekbare verbondenheid opbouwen die een leven lang meegaat.

Levenslange herinneringen: De ervaringen die jullie tijdens ons programma opdoen, zullen voor altijd in jullie geheugen gegrift staan. Van avontuurlijke outdoor-activiteiten tot intieme momenten van reflectie en groei, jullie zullen herinneringen creëren die de tand des tijds doorstaan.

Persoonlijke groei: Dit programma is niet alleen gericht op het versterken van jullie band, maar ook op jullie individuele groei als vaders en zonen. Jullie zullen nieuwe inzichten opdoen, persoonlijke grenzen verleggen en vaardigheden ontwikkelen die jullie in staat stellen om sterker, veerkrachtiger en zelfverzekerdere mannen te worden.

Investering in de toekomst: Wat is de waarde van een relatie die sterker wordt met de tijd? Wat is de waarde van de levenslessen die jullie samen leren? Wat is de waarde van het vertrouwen en de steun die jullie elkaar kunnen bieden? 

Kortom, de Invictus Vader Zoon Experience biedt een ervaring die niet in geld uit te drukken is. Het is een investering in jullie relatie, jullie groei en jullie toekomst samen. Dus waar wachten jullie nog op? Maak vandaag nog de beslissing om de band met je zoon of vader te versterken en deel te nemen aan een dag die voor altijd in jullie harten zal voortleven.

Ja, ik wil een krachtige zoon opvoeden

Een vader zoon ervaring die jullie nooit meer zullen vergeten

Dit zijn de specialisten die jullie gaan begeleiden tijdens de vader zoon experience

Toby Gijzen

 

Toby is de oprichter van Invictus, slaapexpert en meervoudig gecertificeerd personal trainer en performance coach. Tevens heeft hij een defensie achtergrond. Door zijn jarenlange ervaring in het werken met en leiden van teams heeft hij niet alleen sterke leiderschapskwaliteiten ontwikkeld, maar kan hij die ook effectief overdragen.

In tegenstelling tot veel andere performance coaches vindt Toby “balans” geen vies woord. Er wordt weleens vergeten dat je niet alleen een commitment naar je onderneming of werkgever hebt, maar ook naar jezelf, je gezin en naasten. D.m.v. de pijlers kernidentiteit en mindset, slaap, bewegen en habit building wordt in de coaching van Toby doelgericht toegewerkt naar sterke (persoonlijk) leiderschapskwaliteiten en een gezonde work-life balans, een alles-in-één-leven.

 “Door het optimaliseren van je mentale, emotionele en fysieke weerbaarheid word je efficiënt, bewust en productief op alle vlakken van je leven. Excelleren in het maken van connecties en het in stand houden van krachtige relaties en commitments, zowel zakelijk als privé.” – Toby

Niko Sati Nikolić

De afgelopen 7 jaar heeft Niko primair in Caribisch Nederland gewoond. Daar ondersteunde hij met zijn unieke aanpak professionele teams rondom het bevorderen van teamcultuur/cohesie, prestatie en vitaliteit. Tevens heeft hij ondernemers, alsook enkele topsporters persoonlijk begeleid, bijgedragen aan jeugdinitiatieven en consistent publieke evenementen georganiseerd. 

Niko heeft een achtergrond in gezondheidswetenschappen aan de universiteit van Maastricht en de sporthogeschool. Zijn expertise gebieden zijn verandermanagement op zowel individueel als team niveau, ‘bodymind’ integratie, interdisciplinaire bewegingseducatie met nadruk op de transformerende kracht van ‘spelvormen’, psychologie en preventieve leefstijl geneeskunde. Hij leeft echt wat hij overdraagt.

“Om te bewegen naar afwijkende niveaus van vitaliteit, professionele prestatie en voldoening, moet je het tegenovergestelde doen van wat de norm is” – Niko.

Joost Heijmans

 

Joost is nu anderhalf jaar actief bij Invictus als groepsles instructeur, personal trainer en ondersteuner bij events.

In 2023 is hij afgestudeerd aan het CIOS in Sittard met sport-coördinator voor geuniformeerde beroepen als specialisatie. Daarnaast heeft hij diverse certificeringen doorlopen op het gebied van koud water therapie en stressmanagement en mindset training.Joost wil zich vooral gaan richten op de jeugd.

Hij wil bewustwording creëren en positieve gewoontes bouwen met deze groep op alle vlakken die gezondheid en vitaliteit raken. Hij wil jongeren gaan uitdagen om uit hun comfortzone te komen en niet meer de weg van de minste weerstand te kiezen.

Met zijn missie en visie past hij perfect bij Invictus. Om een sterke en stabiele toekomst te garanderen moeten we beginnen met het creëren van sterke en stabiele jongeren.